Huidverbetering

SQT Bio-Microneedling
SQT Bio-MicroNeedling is een huidverbeteringstechniek waarbij microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk zoetwaterspons, genaamd “spicules” in combinatie met essentiële en actieve werkstoffen, handmatig in de huid worden gemasseerd. Deze naaldjes zijn in staat zich vol te zuigen met deze werkstoffen.

Doordat ze op milde wijze in de huid worden gemasseerd, perforeren ze zich op een zachte en onopvallende manier in de diepere huidlagen. Hierdoor worden onze fibroblasten gestimuleerd en zal nieuwe aanmaak van collageen en elastine tot stand komen. De huid heeft normaal gesproken een celdeling van 28 dagen, door de SQT Bio-MicroNeedling behandeling toe te passen zal dit proces versneld worden naar 7 dagen. De huid zal een lichte schilfering tot korte vervelling ondergaan. Na 7 dagen zal de huidstructuur en de poriën verfijnd zijn, lijntjes en rimpels vervagen en/of minder diep, een zichtbare verheldering van pigmentvlekken, maar ook acne en littekens verminderd zijn.

Collageen Draden
De nieuwste beautytrend op het gebied van anti-aging behandelingen zijn de collageen draadjes.
Naarmate we ouder worden loopt de aanmaak van collageen en elastine in de huid terug.
Dit komt o.a. door onze leefstijl, door stress, de zon of hormonen. 

Collageen draadjes zijn geschikt voor alle huidtypes, geven direct resultaat, de huid krijgt niet te maken met een downtime. De collageen draadjes vertraagt het verouderingsproces, verbetert de huidstructuur, is geheel pijnloos. 

Speciale serums bereiden de huid voor om de collageen draadjes beter op te nemen en stamcellen lossen de collageen draadjes op zodat deze opneembaar worden. 

Doordat de collageen draden opgenomen worden in de huid, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger. Door de aanvulling van collageen zal hyaluronzuur zich beter binden en krijgt de huid zijn volume terug. 

Om een optimaal resultaat te behalen, is een kuur van minimaal 3 behandelingen nodig. Herhaling van de collageen draden is na 2-3 maanden en daarna met 4 tot 6 maanden. 

De frequentie en het resultaat van de behandeling zijn afhankelijk van de conditie van de huid, je leefstijl en jouw wensen.

Microneedling
Bij Microneedling krijgt de huid op zachte en gecontroleerde, doelgerichte wijze en met vooraf bepaalde diepte kleine prikjes. De huid wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De naaldjes zorgen voor lichte schade in de huid waardoor deze aan het werk moet om te herstellen. De fibroblasten worden getriggerd en aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.
Tijdens het needlen zullen werkstoffen aan de huid toegevoegd worden om zo in de diepere huidlagen te komen.
Microneedling is een zeer intensive behandeling voor de doffe, slecht doorbloede, grove structuur en verslapte huid. 

Mycode Beauty 

Mycode is een nieuwe en revolutionair concept om specifiek de tekenen van huidveroudering op het gezicht te voorkomen en te corrigeren. De behandeling bevat een stevige bindweefselmassage met een gepersonaliseerde anti-age serum. Incl. specialiteiten masker en lichttherapie. Het epileren of harsen van de wenkbrauwen zit bij de behandeling inbegrepen.

  • Voor algehele huidverbetering
  • Voor tekenen van veroudering
  • Voor een verslapte huid